28 Aralık 2011 Çarşamba

KATLI SAÇ MODELLERİ

Son günlerde özellikle de yılbaşının yaklaştığı dönemlerde saç modelinizi değiştirmek mi istiyorsunuz? Ya da hangi saç modeline geçmeye daha karar vermediniz mi? İşte bu yazı tam sizin isteklerinize yön verecek nitelikte. Zaman kaybetmeden okumaya devam edin.

Kısa saçlar özel katlı saç kesim modelleri
Kısa saçlar için birçok katlı saç kesim şekli vardır. Bayanları öncelikle hangi modelde kesim yaptıracağınıza karar verin. Eğer ki çok kısa bir saça sahipseniz kuaförünüzden kısa saç için uygun modelleri tercih edersiniz. Bu şekilde çok daha çekici ve göze hitap eden bir görünüme kavuşursunuz. Bu kesim şekli ovali ince, geniş hemen hemen bütün yüz tipleriyle uyum sağlayacak bir yüz tipine uyum sağlar. 

Uzun saçlara özel katlı saç kesim modelleri
Saçlarınızın görünümü size artık demode mi geliyor? Yeni tarzlara ihtiyacınız mı var? Ve de uzun saçlara mı sahipsiniz? O halde yapmanız gereken tek şey var. Hemen uzun saçlarınızı katlı saç kesim modelleriyle daha düzgün, uyumlu ve alımlı bir hale getirebilirsiniz. Sizleri farklı bakış açılarına sürükleyen modellerle farkı hemen hissedeceksiniz.
Her saça uygun katlı saç modelleri
Saçlarınız ister uzun olsun, ister kısa her saç modeline uygun kesim modelleri her zaman katlı saç kesim modelleriyle daha uyumlu hale gelecektir. Saçınızı yeniden canlı ve çekici hale getirmek sizin elinizdedir. Bu yüzden çok geçmeden saçlarınızı isteğinize göre değiştiriniz. Saçınıza daha hangi modeli uygulayacağınızı karar vermediyseniz katalogdaki modellere bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder