28 Aralık 2011 Çarşamba

YILBAŞI SAÇ MODELLERİ

Yılbaşı... 365 gün beklenen, eski sayfaya terk yeni bir sayfaya başlanan bir gece. Manası büyük bir gecedir.  Herkes farklı beklentilerin, yeni umutların, hayallerin, peşindedir bence. Yılbaşı gecesinde özel bir davetin konuğu olacaksınız, günler öncesinden kıyafetlerinizi özenle hazırladınız, takılar, yapacağınız makyaja varana kadar her şey dört dörtlük. Peki ya saçlar ne alemde?
İşte bu soruya yeni bir paragraf açmak gerekir. Yeni yılı karşılayacağınız gecede her yönüyle mükemmel sınırlarını zorlamaya aday olan gecede öyle bir saç modeli olmalı ki yeni yıl bile o saç modeli karşısında yeniliğinden utanmalı… Sizler için yeniliğe aday olmanız için bizim seçtiğimiz bazı modelleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Umarız sizlere elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz.

Saç modeli uzun saçlı bayanlarımızın ve kendisinde sadeliği arayan bayanlar için özellikle tercih edilmiş bir model olarak gözümüze çarpıyor.  2011’in aksine ışıltı ve parıltının ön planda tutulduğu modelde sizler için farklılık ön planda tutulmuştur. Tercih edenlere en güzel şekilde yakışması dileğiyle…


Şayet saç modeliniz çok uzun değil, omuz hizasına kadar yaklaşmışsa ve de topuz modellerinden bıkmışsanız tam size göre bir modelimiz. Saçlarınızın kâküllerini yana düz fön çektirip, geri kalan tüm saçlarınızı bol krepe yaptırarak yine oldukça şık bir yılbaşı gecesi saç modeline kavuşabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder