28 Aralık 2011 Çarşamba

DUDAK BAKIMINDA DİKKAT EDİLECEKLER

Mevsimlerden kış… Artık yağmursuz, rüzgarsız ve kuru havalara sahip olan günlere uyanıyoruz. Çoğumuz kışın bu nostaljik özelliğinden hoşlanıyoruz. Bazılarımızın ise aklı yazda kaldı. Oysa hem kışın hem de yazın tadını aynı anda çıkarabilmek ne kadar müthiş olurdu. Bu dudaklarınız için imkansız değil!

Meyve Özlü Dudak Koruyucuları, içlerindeki karışımlı özelliği ile dudaklarınızı kışın kuru soğuğundan etkili bir şekilde korumaktadır. SPF 15 özelliği ile dudaklarınızı  soğuğun zararlarından  koruyabilirsiniz. SPF 15, çilek, orman meyveleri, kavun ve tropik tatlardan oluşan 3 farklı aroması ve içeriğindeki; doğal meyve özleri ile kış aylarında yaz aylarını esintisini hissetmenizi sağlıyor.  Yoğun nemlendiriciler, A ve C vitaminleri ile dudaklarınıza tat katarak nemlendirmeye, pürüzsüzleştirmeye, rahatlatmaya ve korumaya yardımcı olur.

Dudak Nemlendiricisi Hem de Tropik Katkılı
Çelik teknolojisi ile üretilen küçük topu ile dudaklarda anında nemlilik ve canlılık sağlamayı desteklerken yoğun nemlendirici içeren özel formülü sayesinde gün boyunca dudaklarınızı nemlendirmeye yardımcı olur. Kış aylarının zararlarından dudaklarınızı korunmak için geç kalmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder